Qué pots fer estos Nadals a Torrent

S’han organitzat diverses activitats per als més menuts a la Torre i al Mercat de Sant Gregori

L’Antic Mercat acollirà l’exposició del Valencia CF “Doblet històric 2003-2004”

Torrent ja respira l’ambient nadalenc en els seus carrers i en totes les activitats que des de l’Ajuntament s’han preparat per a estes festes, especialment dedicades als més menuts.

La plaça de la Unió Musical de Torrent acull fins al pròxim 6 de gener una pista de patinatge sobre gel sintètic de 200 metres quadrats. Esta atracció és la primera vegada que es pot gaudir en la ciutat i suposa cost zero per a les arques municipals ja que la instal·lació està sufragada per l’Associació d’Empresaris de l’Espectacle i Fira de Torrent i Comarca de l’Horta Sud. Els usuaris tenen descompte en la pista si compren en els comerços col·laboradors.

Als peus de la Torre, des del 22 de desembre fins al de 5 gener se celebra Expojoc, on els més xicotets poden gaudir de jocs populars, tallers infantils, marionetes, microteatre i actuacions musicals. Els xiquets i xiquetes també podran entregar als patges reials les seues cartes per als Reis Mags del 2 al 5 de gener. A més, en el Mercat de Sant Gregori s’han organitzat diverses activitats infantils en el mateix horari, de 10.00h a 14.00h i de 17.00h a 20.00h.

Hui, dia 18, se celebra el concert extraordinari de Nadal de la UMT a les 19.00h en l’Auditori i obri la fira d’atraccions en Parc Central fins al 5 de gener. Dissabte, obrirà les portes el Mercat Nadalenc en la plaça Major que estarà allí fins al diumenge 20 de desembre. A les 12.00h en l’Auditori, l’Escola Coral celebrarà el seu tradicional concert de Nadal i més tard, a les 22.00h, en el mateix lloc, la Banda Simfònica del Cercle Catòlic de Torrent interpretarà el Concert Extraordinari de Nadal.

Del 21 de desembre al 7 de gener, coincidint amb la campanya de Nadal, TorrentBus serà debades per a tots els usuaris. Amb esta mesura, des del Departament de Mobilitat es pretén impulsar i apostar pel transport públic amb l’objectiu de contribuir a fer de Torrent una ciutat més sostenible.

El dimarts 22 de desembre, el aficionats al futbol i en concret els seguidors del Valencia CF tenen una cita a les 19.00h en la sala d’exposicions de l’Antic Mercat de Torrent on aplega l’exposició del doblet històric de UEFA i Lliga aconseguit pel Valencia CF en la temporada 2003-2004.Es tracta d’una retrospectiva a la trajectòria del València CF en les dos competicions durant la temporada 2003-2004, una època daurada en la història del club de Mestalla que la gran majoria dels valencianistes tenen gravada en la memòria. A més, esta mirada al passat gloriós del club recull testimonis dels protagonistes, les seues samarretes, guants i botes o documents gràfics. L’exposició estarà oberta al públic fins al 5 de gener en horari de 10.00h a 14.00h i de 17.00h a 20.00h.

El diumenge 27 i dilluns 28, hi haurà matins de teatre, a les 12.00h en la sala d’actes de l’Ajuntament. El diumenge es podrà gaudir de l’obra La gran receta de Mina y Zeta i el dilluns Green Planet. També a la sala d’actes de l’Ajuntament tindrà lloc el diumenge 27 el concurs de nadales en valencià.

La 7a Sant Silvestre Ciutat de Torrent es durà a terme el pròxim 28 de desembre a les 20.15,la carrera discorrerà per un circuit urbà de 3.975 metres amb eixida i meta en la Torre. Els participants circularan per l’avinguda al Vedat i la ronda de Genaro Palau. En la rotonda de l’avinguda de la Constitució, els participants giraran i tornaran una altra vegada cap a l’inici del recorregut. Cada participant farà una aportació solidària al Punt d’Aliments de Torrent i es donaran 12 trofeus; 3 en categoria general masculina, 3 en categoria general femenina, 3 a persones amb diversitat funcional física i 3 a persones amb diversitat funcional psíquica. A més, la Fundació premiarà les millors disfresses individuals i col·lectives.

El dilluns 28 i el dimarts 29 de desembre tindrà lloc en el Pavelló del Vedat el trofeu Reis Bàsquet 3×3, el dilluns des de les 9.30 fins a les 13.30h i el dimarts de 9.30h a 13.30h i de 16.15h a 19.15h. La sala d’actes de l’Ajuntament acollirà el dimarts 29, el concert de l’Orquestra Infantil Scordae a les 12.00h, a l’endemà, a la mateixa hora es podrà gaudir de l’obra Un Torrent de por.

La nit de Cap d’Any la podrem celebrar a la plaça de l’Església amb les campanades i a la plaça Major amb la festa de Cap d’Any de la FMCT. La tradicional calvalcada de Reis començarà el dia 5 de gener a les 18.30 des de l’avinguda al Vedat fins a l’Ajuntament.

actividadesculturajuegosnadalnavidadociotorrenttorrente
Comentarios (0)
Añade comentario