Les FFMM de Torrent i les seues Corts presenten la seua indumentària

Durant la setmana prèvia a les exaltacions de les Falleres Majors de Torrent de l’any 2016 que tindran lloc este dissabte i diumenge, s’han presentat els vestits de valenciana que lluiran les Corts d’Honors i les Falleres Majors.

Les primeres en presentar els seus vestits i complements foren les xiquetes de la Cort d’Honor Infantil. El seu indumentarista és Brocat i com és habitual presentà els trages en color per parelles per a Eva, Nerea, Lucia, Andrea, Claudia, Ana, Rebeca i Natalia.

Posteriorment fou Carla Pallardó, Fallera Major Infantil la que feu exposició de la indumentària que lluirà en els diferents actes. Els seus trages estan confeccionats per Juani Mateu. El més destacat està elaborat partint d’un teixit de Rafael Català model Jacarandes en color nàcar.

Els indumentaristes de la Cort d’Honor de la Fallera Major de Torrent són Serrano Navalón que han teixit els vestits per a Verónica, Raquel, Verónica, África, Mónica, Yolanda, Maria del Carmen i Laura.

Finalment, a l’Espai Jove de Torrent, Noelia Peinado presentà els seus trages i complements com a Fallera Major de Torrent. El seu indumentarista és la firma local, l’Antiga, que ha elaborat el seu vestit principal d’un lampazo de Rafael Català model «canastillo»

Tot este seguit de presentacions indumentaristes d’estos dies culminen en les exaltacions, on les xiquetes i dones de les Corts d’Honor i les Falleres Majors li donaran vida als seus trages de valenciana. La primera a celebrar-se serà l’exaltació de Noelia, el dissabte 17 d’octubre a les 22.00 hrs. L’acte girarà en torn a la màgia del foc que estarà present dins i fora de l’Auditori de Torrent.

L’exaltació de Carla Pallardó tindrà lloc també a l’Auditori, el diumenge 18 d’octubre a les 18.00 hrs. tenint com a fil conductor l’art de la pintura i la seua capacitat per a contar històries.

carla pallardocortecortsexposicionfallerafallereshonorindumentariajlfnoelia peinadotorrenttorrentevalenciana
Comentarios (0)
Añade comentario