Les falles de Torrent, presents en la IX Mostra de Llibrets de Falla de Gandia

Els llibrets de Ramón y Cajal, Sant Roc i El Granerer, van ser exposats al públic

Les noves tendències i les vies de finançament van centrar l’edició d’enguany, que ha comptat amb un gran èxit de participació

Les falles de Torrent no ha fallat a la cita. La novena mostra de LLibrets de la Comunitat Valenciana, organitzada per la Federació de Falles de Gnadia i L’ Associació d’estudis fallers (ADEF) ha comptat amb la participació de les comissions Ramón y Cajal, (1r premi a Torrent) Sant Roc (3r premi)  i El Granerer, llibre oficial de les falles de Torrent.

Fallers i curiosos han pogut fullejar, intercanviar i observar la feina editorial i de difusió, a la vegada que  tenia lloc una xerrada explicativa de l’exposició “El llibret de Falla. Explicació i relació de la festa 1850-2014″, a càrrec de Josep Lluís Marín, comissari de l’exposició i membre de l’AdEF  i Vicent Satorres, subdirector general de Política Lingüística de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, han explicat en què consisteix aquesta interessant exposició que han pogut gaudir a la ciutat de València durant els mesos de març i abril, i sobretot l’interés que té aquesta exposició perquè siga itinerant i visite les comarques i pobles la comunitat.

Enguany a la Taula redona han participat responsables dels llibrets de les falles Barri Sant Francesc d’Oliva, Cervantes de Paiporta, Castielfabib de València, Sagrada Família Corea i Vila Nova de Gandia. Els seus representants han explicat el concepte de llibret que té cada comissió i les idees amb què enfoquen els seus treballs. La mostra es tancava amb un simposi on han participat 3 empreses editorials dedicades a l’edició de llibrets de falla.

La mostra ha tingut un gran èxit de participació amb l’assistència de vora 60 comissions, a més de diverses juntes locals i la presència de la Junta Central de València.

fallafallasfallesgandiagranererjlfllibretsmostramuestraramon y cajaltorrent
Comentarios (0)
Añade comentario