L’Ajuntament de Torrent impulsa l’activitat comercial en valencià

Esta iniciativa de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià pretén potenciar l’ús de l’idioma en els rètols i les webs dels comerços i empreses del municipi

L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent vol impulsar l’ús del valencià en l’activitat comercial de la capital de l’Horta Sud, i per a fer-ho ha convocat unes ajudes dirigides a tots aquells empresaris que facen en valencià la retolació i les pàgines web dels comerços, indústries, serveis o indústries del municipi.

Tots aquells comerciants que vulguen optar a estes ajudes econòmiques del consistori torrentí, podran presentar la sol·licitud a partir del 15 d’abril fins al 4 de novembre de 2013. Per a obtenir-la, hauran de tenir la retolació  exterior o interior de l’establiment o la retolació del vehicle, únicament en valencià, i pel que fa a les pàgines web, han de tindre el valencià com a llengua preferent.

Los sol·licitants hauran de sotmetre’s als criteris establits per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià quant a la correcció de les llegendes que apareguen en els rètols. I de les pàgines web, es valorarà la qualitat tècnica i lingüística, a l’hora de considerar si han de rebre l’ajuda o no.

Les ajudes seran del 50% del cost, amb un màxim de 300 €. Es podrà concedir una ajuda per beneficiari i any, per a cada concepte o element subvencionable. Si es donen pels dos conceptes, la quantitat màxima per concepte serà de 200 €.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Torrent pretén impulsar l’ús del valencià en l’activitat comercial del municipi, a més d’ajudar els emprenedors que volen muntar un negoci.

ajudesajuntamentayudasayuntamientocomerçcomercioidiomatorrentvalenciàvalenciano
Comentarios (0)
Añade comentario