L’Ajuntament de Torrent fomenta el cinema en valencià entre els escolars

L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià ha organitzat la campanya ‘Cinema en valencià a l’Ajuntament per a les escoles de Torrent’

Ice Age 4, Intocable o Les aventures de Tadeu Jones, són les pel·lícules que podran veure alumnes d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

L’Ajuntament de Torrent, en la seua labor per potenciar l’ús del valencià, ha organitzat la campanya “Cinema en valencià a l’Ajuntament per a les escoles de Torrent”, en la qual els estudiants de la capital de l’Horta Sud podran gaudir de la projecció de diverses pel·lícules des d’avui fins a dijous que ve, 14 de març.

A través d’esta activitat organitzada per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià i destinada als alumnes d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, es pretén complir un doble objectiu, d’una banda potenciar l’ús del valencià i d’altra fer possible la normalització del valencià en un àmbit més: el del cinema.

Les pel·lícules que es projectaran en la sala d’actes del consistori de manera gratuïta són: Ice Age 4: La formació del continents, Les aventures de Tadeu Jones o Intocable. Tres llargmetratges, dos d’animació, tots tres molt actuals i de gran èxit entre este públic.

ayuntamientocinecinemaice age 4intocalbepeliculastadeo jonestorrentvalenciano valencià
Comentarios (0)
Añade comentario