Cursos CIJ Torrent per a aprendre durant el mes d’agost

El CIJ de Torrent oferix cursos i activitats per als jóvens fins 35 anys durant este estiu. Podran accedir majors de 35, en els cursos que així siga possible, sempre que queden places lliures a una setmana de l’inici del curs.

Els cursos són gratuïts, amb la condició de que els participants realitzaran, prèviament a l’inici, el pagament d’una fiança de 10 euros per curs que es retornarà en finalitzar-ho, al costat d’un justificant del Centre d’Informació Juvenil com que s’ha participat en l’activitat. Per a açò és requisit l’assistència al curs (es pot faltar un 20%, amb justificació).

INICIACIÓ A DISSENY WEB Sol·licitut de plaça açí
A partir de 15 anys. Sabent utilitzar un teclat i escriure de forma bàsicament fluïda, manejar el ratolí i obrir un navegador, pots aprendre a desembolicar-te amb Joomla per al disseny d’una Web. Aprendràs a crear menús, instal·lar plantilles i mòduls, a crear articles i categories per a al final poder gaudir del teu Web al teu gust de la forma més senzilla.

Inici: 10 d’agost. Finalitza: 27 d’agost.

Horari: Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 11 hores.

EINES GOOGLE Sol·licitut de plaça açí
A partir de 15 anys . Coneix el partit que li pots traure als serveis de Gmail, Drive, Formularis, Maps… Molt útil per als teus estudis, treball o entreteniment. A més aprendràs a usar el navegador de Google per a realitzar cerques en Internet eficients.

Inici: 11 d’agost. Finalitza: 27 d’agost.

Horari: Dimarts i dijous d’11.30 a 13 hores.

WORD I EXCEL BÀSIC Sol·licitut de plaça açí
A partir de 15 anys . Si necessites conèixer com crear documents en Word utilitzant les eines que tota persona, avui dia, hauria de saber utilitzar i com poder portar un control de despeses, assistència, dades de nombres, entre uns altres, en Excel podràs aconseguir-ho en aquest taller d’informàtica.

Comença: 5 d’agost. Finalitza: 26 d’agost.

Horari: Dimecres i divendres d’11.30 a 13 hores.

ANGLÈS PER A VIATJAR Sol·licitut de plaça açí
A partir de 17 anys.  Una iniciació que et permetrà practicar aquest idioma de manera que sigues capaç de sol·licitar indicacions d’adreces, demanar en un restaurant, presentar-te en un hotel, o demanar el compte entre altres útils expressions.

Inici:3 d’agost. Finalitza: 21 d’agost.

Horari: Dilluns , dimecres i divendres de 9,15 a 11,15 hores.

ANGLÈS: SPEAKING A2 Sol·licitut de plaça açí

Repassa els coneixements que has adquirit a aquest nivell, una posada a punt per al nou curs que comences de Batxillerat, o de Cicles Formatius, o d’Escola Oficial d’idiomes…

(El nivell que han de tenir els alumnes/as és el de A2, no s’impartiran coneixements nous).

Inici: el 4 d’agost. Finalitza: 20 d’agost.

Horari: Dimarts i dijous de 9.15 a 11.15 hores.

LES MATEMÀTIQUES EM SERVEIXEN D’ALGUNA COSA! Sol·licitut de plaça açí
Dirigit a xics i xiques que vagen a cursar 1º de l’ESO. Eres dels quals penses que les matemàtiques no li entren?, no saps perquè poden servir?. En aquest taller entendràs de forma fàcil i divertida les moltes utilitats que té aquesta matèria que t’ajudarà a comprendre les operacions matemàtiques: expressió dels nombres, nombres naturals i enters, fraccions, etc. De cara a la teua etapa en l´ESO et vindrà molt bé aquesta posada a punt.

Comença: 5 d’agost. Finalitza: 26 d’agost.

Horari: Dilluns i dimecres de 10 a 11 hores.

GENIS EN POTÈNCIA Sol·licitut de plaça açí
Dirigit a xics i xiques que vagen a començar a cursar 1º, 2 i 3º de l’ESO. Si t’agrada el món de la tecnologia, enginyeria, arquitectura, etc, aquest és el teu taller!. En ell experimentaràs com un científic, d’una forma clara i divertida conceptes que fins ara t’eren un una mica estranys.

Comença: 11 d’agost. Finalitza: 25 d’agost

Horari: dimarts i dijous d’11.30 a 13 hores.

cijdiseño webexcelgoogleinglesjovenjuventudmatematicastecnologíatorrentword
Comentarios (0)
Añade comentario