Les candidates a Falleres Majors de Torrent enfilen la recta final de les proves amb el jurat

El #camidunsomni2015 enfila la seua recta final: 11 dones i 9 xiquetes aspiren a ser membres de la Cort i Fallera Major de Torrent

El pròxim dissabte, 12 de juliol, serà l’elecció a l’Àgora de Parc Central

Un altre any més, arribà la diversió, els jocs i la convivència a les proves de Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent. Arribà el “Dia de convivència”. Diumenge, les candidates majors e Infantils a Corts d’Honor i Falleres majors de Torrent van participar en els jocs, gimcanes i van compartir germanor, amb la intenció de trencar el gel i divertir-se amb el jurat i monitors.

El Centre Ambiental El Vedat va obrir les seues portes a les nostres 11 joves i 9 xiquetes de bon matí. Només arribar començaren els jocs i les rialles amb el jurat i després el torn dels monitors que van fer partícips a les presents de dinàmiques de grup molt divertides, on el jurat també va participar.

Les candidates van pujar a un gran creuer on es van presentar, però també naufragar, per la qual cosa, havien de dir quines aptituts i actituds aportàven a una illa desserta. Finament una gimcana amb pistes i preguntes va ser el preàmbul a un dinar de germanor amb el que se ficà el punt final a la jornada més divertida de proves.

Esta vesprada, a les 20 hores, continuen les proves amb les entrevistes a les candidates majors, a la Casa de la Cultura, prova que donarà pas demà a les proves de les candidates infantils. Dimecres serà l’últim dia de proves, amb els vestits de valenciana.

Calendari proves:
dilluns, a les 20 hores: proves candidates majors,
dimarts, a les 20 hores: proves de les candidates infantils.
Dimecres, a partir de les 19.00 hores. Totes les candidates vestides de valenciana.

2014cortcorteeleccionfallera mayorfmthonorjlfpruebastorrent
Comentarios (0)
Añade comentario